Despre noi

Magic Events Time este o poveste  pline de emoții, zâmbete și amintiri. Este despre tine și momentele magice din viața ta.

Magic Events Time este o poveste cu fotografii pline de emoții, zâmbete și amintiri. Este despre tine și momentele magice din viața ta. Pentru că ne dorim să aducem în viața ta povești pline de magie suntem parte din evenimentul tău, un moment trăit intens de către toți invitații tăi.

Garantăm o experiență unică, haioasă, distractivă. Ai posibilitatea de a ieși din tipare și de a crea amintiri, unice, pentru tine și cei dragi ție. Ceea ce oferim este, de fapt, mai mult decât un eveniment! Este o stare de bine, o clipă de relaxare alături de prieteni, o ocazie unică de a păstra în memorie clipele importante, un motiv în plus de a zâmbi și de a te simți bine – toate, într-un cadru elegant și modern oferit de pachetele noastre.

Escape the time! Choose Magic Events Time!

Misiunea firmei este aceea de a face posibil orice eveniment. Cercetăm, identificăm, reunim și organizăm evenimente personalizate astfel încât clienții noștri să scape de timpul alocat acestora, iar timpul petrecut în cadrul evenimentului să fie o evadare.

Viziunea noastră este să fim liantul, organizatorul de evenimente preferat din zona Galați și nu numai, unde clienții, angajații și partenerii noștri își împărtășesc unii altora experiența și mobilizează resurse pentru a crea valoare.

Magic Events Time are ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale integrate, precum nunţi, botezuri, petreceri private, aniversări, petreceri cu tematică, cocktailuri, oferind un nou concept de all inclusiv sau mai bine zis o consiliere totala in organizarea evenimentului perfect

.

 

Pune o intrebare

  Telefon      Email

  Da      Nu, multumesc!

  Accept ca magiceventstime.ro să stocheze si prelucreze datele personale furnizate.

Contact Us
Abonare newsletter
  Accept ca magiceventstime.ro să stocheze si prelucreze datele personale furnizate.*
© 2024. «magiceventstime.ro». All right reserved.
Developed by easy-smart-web.net