Festivitate de absolvire 2024

  • Home
  • Blog
  • Festivitate de absolvire 2024
Blog Festivitate de absolvire 2024

 

              Magia unui eveniment trebuie doar savurata, fara implicare fizica si fara presiuni externe, fiecare moment are insemnatatea sa si nu a trebui pierdut din nici un motiv .

             Festivitatea de absolvire este mai mult decât un simplu eveniment; este un prilej de a ne bucura împreună cu familia și prietenii, de a reflecta asupra acestui pas și de a privi cu încredere în viitorul care se deschide în fața voastră.

            Suntem liantul perfect intre parinti, institutie de invatamant si  elevi, pentru un moment de sărbătoare, recunoaștere și reflectare, în care absolvenții sunt în centrul atenției și sunt onorați pentru eforturile și realizările academice.

            Cu o experienta vasta dobandita pe parcusul anilor, echipa noastra vine in ajutor cu aproape orice serviciu pentru un eveniment reusit : inchirieri robe absolvire, inchirieri toci, Medalii si trofee pentru sefi de promotie si indrumatori, diplome pentru absolventi, invitatii pentru profesori, servicii foto si video , drona si editare.flori si aranjamente florale pentru curs festiv, albume de promotie, albume foto digitale, sonorizari cursuri festive, microfoane, ecran LED , etc

                                        It's time to graduate ! Escape the time.

 



 


Contact Us
Abonare newsletter
  Accept ca magiceventstime.ro să stocheze si prelucreze datele personale furnizate.*
© 2024. «magiceventstime.ro». All right reserved.
Developed by easy-smart-web.net