Cate amintiri iti doresti?

Blog Cate amintiri iti doresti?

Oglinda Foto #MagicEventsTime opreste timpul in loc si il transforma intr-o poveste pe fotografii instant.

 

Totul se intampla in baza unei relatii ...cu oamenii din jur, cu sufletul pereche, cu familia, cu tot ce ne inconjoara.

#MagicEventsTime surprinde mai mult decat relatia celor din fata, ci si ceea ce simti, ceea ce emani, ceea ce iti doresti si creeaza povesti magice.

Toate povestile au cativa pasi:

Adaptarea

Primul contact cu noul, cu obiectivul, cu accesoriile, cu decorul, cu echipamentele, cu lumina, cu magia cabinei foto. Cu emotii alegi pozitia perfecta, incerci un mic zambet fortat si te uiti pierdut catre fara sa stii ce urmeaza de fapt.

Prima poza este cel mai timid moment al relatiei, dar este mereu depasit cu brio.

 

Distractia

Cu zambet larg, intelegi ca incepe petrecerea. Propsuri, ochelari ciudati, peruci colorate sau orice accesoriu haios, alaturi de gasca vesela incepe hlizeala imortalizata de blitul puternic.

Siguranta este acum baza relatiei, totul decurge atat de natural si pozele sunt tot mai sclipitoare.Dar abia acum intram in profunzimea relatiei, #MagicEventsTime surprinde mereu!

 

Sentimente

Totul se face alaturi de cei dragi!

Alaturi de persoana iubita, de familie, de prieteni, toti simtim nevoia sa ne aratam sentimentele. Un zambet, un sarut, o imbratisare sau o privire profunda imortalizata pentru o amintire de o viata.

Dragostea in imagini mereu va rascoli suflete si peste ani si ani, o simpla poza va fi o tresarire din adancuri...

 

Forever

O poza, un album, un guestbook raman prezentul tau, in viitor, despre un trecut magic.

Parca cu emotii si fluturi in stomac astepti sa iasa la imprimanta fotografia....desi dureaza doar 5 secunde...par o vesnicie. Prima reactie mereu e zambetul larg si fiorii unei realizari!

Desi e doar un print cu 3 fotografii, in 20 secunde ai trecut prin multe stari: curiozitate, fericire, excitatie, romantism si multumire. 

Oglinda Foto #MagicEventsTime creaza in cateva clipe o relatie care iti da o stare de bine, o clipă de relaxare alături de prieteni, o ocazie unică de a păstra în memorie clipele importante, un motiv în plus de a zâmbi și de a crea povesti pentru totdeauna.

 


Contact Us
Abonare newsletter
  Accept ca magiceventstime.ro să stocheze si prelucreze datele personale furnizate.*
© 2024. «magiceventstime.ro». All right reserved.
Developed by easy-smart-web.net