10 motive pentru #CabinaFoto si #OglindaFoto

  • Home
  • Blog
  • 10 motive pentru #CabinaFoto si #OglindaFoto
Blog 10 motive pentru  #CabinaFoto si #OglindaFoto

1.Calitate prin tehnologie performanta

Calitatea fotografiilor pe care le oferim invitatilor vostri este cartea noastra de vizita!

Acordam o atentie deosebita pozelor care raman ani intregi in fata voastra.

  •  aparat foto profesional, din gama DSLR
  •  hartie foto calitativa
  •  imprimanta foto rapida, cu rezolutie inalta

2. Fara limita la fotografii imprimate

Toti invitatii se distreaza fara limite, se accesorizeaza haios si fac fotografii.

Tot evenimentul, fara pauze si fara restrictii vom printa nenumarate instantanee surprinse cu #OglindaFoto sau #CabinaFoto. Dupa eveniment  vei avea toate fotografiile si in format electronic.

3.Recuzita bogata, accesorii la comanda

La orice eveniment vom avea recuzita specifica petrecerii, care poate fi discutata si stabilita in avans. In afara accesoriilor standard incluse in fiecare pachet va putem crea propriile accesorii personalizate. Ca exemplu, puteti crea placute cu mesaje utilizate frecventa in grupul vostru de prieteni adaugand o nota particulara distractiei sau placute cu numele voastre.

4. Decoruri personalizate

Arcada cu flori? Bancuta decorativa? Arcada cu paiete?

Orice idee ai, noi o vom transpune in realitate. Vom crea pentru tine decoruri cu baloane, cu flori, cu swaroski, cu voaluri colorate, cu perdea de lumini sau cu orice alte accesorii decorative preferate de tine.

5.Marturia perfecta

De ce sa dati invitatilor un articol inutil sau ce se poate pierde in cateva momente?

Nu este mai frumos ca fiecare invitat sa plece cu o fotografie? Cu siguranta o va pastra alaturi de fotografiile de acasa sau o va lipi pe frigider(fotografii magnetice) si zilnic o va vedea si va zambi.

6.GARANTEAZĂ DISTRACȚIE MAXIMĂ ȘI ADUCE OAMENII ÎMPREUNĂ

În zona #CabinaFoto o să vedeți mereu oameni râzând cu gura până la ureche si un numar mare de participanti. Chiar daca se formeaza coada, e doar motiv bun de socializare si sa isi aleaga cat mai multe accesorii haioase pentru poza.

Cei mai timizi sau mai in varsta, mereu isi gasesc curajul sa aleaga accesorii haiose ce vor starni hohote de ras in nenumaratele poze facute cu #CabinaFoto.

7. Guestbook

CabinaFoto se inchiriaza pentru a fi la dispozitia invitatilor vostri... dar pentru ca ne dorim ca si voi sa ramaneti cu o superba amintire, va oferim un GuestBook care va cuprinde nu doar pozele de la eveniment ci si mesaje din partea invitatilor vostri.

Poti alege din portofoliul nostru de GuestBook-uri si daca mai doresti inca un exemplar pentru nasi, parinti sau orice alt prieten drag, trebuie doar sa ne spui.

 

8.Asistenta

Si sa nu uitati ca echipa #MagicEventsTime e mereu langa voi, inaintea evenimentului pentru sfaturi, pe parcursul evenimentului pentru suport si dupa evneiment pentru a crea cele mai frumoase amintiri.

Un zambet, o vorba buna si o sustinere in plus din partea noastra va usura si va inbunatati evolutia unui eveniment.

 

9.Accente personalizate

Toti ne dorim evenimente unice, diferite, magice...

Designul fotografiilor voastre va fi personalizat cu elemente speciale sau chiar cu poza voastra, permanenta, nume, data si alte detalii despre evenimentul.

Design personalizat pentru plicuri pentru poza sau design personalizat pentru placute primire.

 

10. Let's party!

Daca ai stabilit totul, nu ramane decat sa te distrezi si sa faci cat mai multe fotografii si sa te bucuri de eveniment.

Totul va fi perfect aranjat la sosirea voastra la locatie, zambetele si voia buna te vor intampina din partea asistentului, accesoriile, propsurile... totul va fi pregatit pentru voi!!!

 

Distractie placuta si spor la poze!

 


Contact Us
Abonare newsletter
  Accept ca magiceventstime.ro să stocheze si prelucreze datele personale furnizate.*
© 2024. «magiceventstime.ro». All right reserved.
Developed by easy-smart-web.net